top of page
bio.png

Anno 2017 startten we als vrienden met veel goesting een kersverse AC/DC tribute. Waarom? Omdat Rock ’n Roll zwaar de max is en de geest van AC/DC voor ons alles samenvat wat Rock ’n Roll behoort te zijn. Het liep een beetje uit de hand… Om het met wijlen onze maat Bon Scott te zeggen: “They say that you got too much, Can't get enough!”. En genoeg kregen we er niet van! Met een ‘High Voltage’ enthousiasme slaagde we erin onze energie te laten overvonken op een veelzijdig publiek. Gillende tieners, gecharmeerde 50’ers en alles daartussen waaide voorbij. AC/DC leeft en blijft jong en oud raken.

De band bestaat uit harde werkers en vermoeide vaders. Maar zolang we Rock ’n Roll hebben, zijn we eeuwig jong. We zijn dan ook dankbaar voor de duizenden mensen waar we tot nu toe voor mochten spelen.

Anyway, vooralleer dit hier te diepzinnig wordt: Als je van plan bent om een stevig Rock ’n Roll feestje te organiseren met pipo’s die dit met hart en ziel doen en je een vlekkenloze professionele samenwerking bieden, één adres: Bedlam in Belgium.

Whole lotta Rosies krijgen krijgen een VIP behandeling.

We’ll make ‘An arrangement’ ;-)

 

We salute you!

Bedlam in Belgium

 

Your most passionate Belgian AC/DC tribute, est. 2017

Tom (Phill), Kobe (Cliff), Gert (Malcolm), Christof (Angus), JC (Brian/Bon en neen, absoluut nie f*ckng Axl Rose)

bottom of page