peace out to Rik Bauwens...

Tijdens het concert van AC/DC in Werchter is gisteren een man overleden. De 62-jarige Rik Bauwens uit Torhout werd onwel op de festivalwei, werd nog gereanimeerd maar overleed uiteindelijk in het ziekenhuis van Leuven.

Bauwens was een medewerker van voetbalploeg KM Torhout, waar hij onder meer aan het loket van de hoofdingang werkte. Zijn overlijden komt als een complete verrassing voor familie en vrienden. Zondag kreeg hij als Anderlechtsupporter nog een paarse lolly van zijn vrienden, toen zijn favoriete club de titel moest laten aan Club Brugge. Een cadeautje dat hij met de glimlach aannam. "R.I.P. Rik, we gaan je allemaal missen!", klinkt het op de website van de club.

(c) www.hln.be

#ACDCWERCHTER #WERCHTER #ISEETHEYSEE #2016 #BELGIUM

Uitgelichte berichten
Recente berichten